XRYSH - STRATIA
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

as kanw tin arxi

+19
Andreanos
Kamenos
Periergos
fatsa
george125
Leni
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ
gitsam
atsam
halaros
Tsiakkos
steven-1016
BLACK-WOLF
alastor
agte
Gagakos
Mrfrench
Rothmans
sebger
23 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

as kanw tin arxi Empty as kanw tin arxi

Δημοσίευση  sebger Κυρ Απρ 05, 2009 4:53 pm

me lene Niko katagome apo kerkyra alla twra zw Norway.paizw podosfairo kai kanw snowboard eimai 26-27.
sebger
sebger

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : Norway

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

as kanw tin arxi Empty Απ: as kanw tin arxi

Δημοσίευση  Rothmans Δευ Απρ 06, 2009 7:46 am

:sleep:
Ειμαι ο Γιαννης 44 χρονων, ζω και εργαζομαι σαν ελευθερος επαγγελματιας στην Πατρα.
Μου αρεσει ο υπνος την ημερα, το σκακι ερασιτεχνικα , τα μπουζουκια και τα ταξιδια , αν και τα εχω περιορισει τελευταια.
Γεννηθηκα στη Λευκαδα και ελπιζω καποια στιγμη να επιστρεψω στο πατριον εδαφος. :sleep:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rothmans στις Κυρ Απρ 12, 2009 8:53 pm, 1 φορά
Rothmans
Rothmans
Στρατιωτικός Σύμβουλος
Στρατιωτικός Σύμβουλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1

Δημοσίευση  Mrfrench Δευ Απρ 06, 2009 8:02 am

ΕΙΜΑΙ Ο ΜRFRENCH ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΚΗ
Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ POP_ROCK, ΔΙΦΩΝΟ, ΟΑΣΙΣ
ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ DJ ΣΕ HIP HOP ΠΑΡΤΥ... (ΠΟΛΛΑ ΓΟΜΕΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ)
ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ... ΗΕΗΕΗΕΗΕΗΕΗΕΗΕΗΕΗΕ (JOKE)
AYTAAAAAAA
Mrfrench
Mrfrench

Αριθμός μηνυμάτων : 2

Δημοσίευση  Gagakos Δευ Απρ 06, 2009 8:16 am

ΝΑ' ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!
ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ 30...) ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΑΚΗ (MRFRENCH), ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!!
ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΙ URBAN FREESTYLE TRIAL ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΜΑΝGA!!
Gagakos
Gagakos
Υπουργός Εσωτερικών
Υπουργός Εσωτερικών

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  agte Δευ Απρ 06, 2009 6:06 pm

op xeretw!!me lene Aggelo eimai 22 xronon eimai proin foititis gimnastikis akadimias pou tin paratisa logo diaforwn logwn....kai pleon fititois mousikologias....doulevw servistoros sto ouzou melathro ...alla twra ena mina eimai sto tameio anergias giati spoudazw piano edw kai 13 xronia kai pleon prepei na paro to ptixio mou...
Mou aresei o athlitismos kai ston eleythero xrono m paizw mpala mpasket kanw gimnastiki kai oti allo mou kavlosi pou na exei kourasei, genika eimai iperkinitikos den kathome ston kolo m kai poli.....!!Ayta A!!!! Kai na min xexasw ........PAOK!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την agte στις Παρ Αυγ 28, 2009 9:04 pm, 1 φορά
agte
agte

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τόπος : Thessaloniki

Δημοσίευση  alastor Δευ Απρ 06, 2009 6:30 pm

Γεια σας, είμαι ο Στεφανος (Alastor) και είμαι 33 ετών. Κατάγομαι από Οιννούσες και Χιο αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στην Ν. Φιλαδέλφεια οπότε δεν θα μπορούσα παρά να υποστηρίζω την ΑΕΚ (αλλά και λόγο ιδεολογίας).
Είμαι γραφίστας και εργάζομαι σε έναν όμιλο media μαζί με πολλά άλλα παιδιά από την συμμαχία όπως ο MrFrench και ο gagakos. Eίμαι υπέυθυνος για το layout στα μουσικά πειοδικά Δίφωνο, Όασις και Ποπ+Ροκ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δουλειά και το αποτέλεσμα που βγαίνει δεν είναι ομαδική δουλειά. Πιστεύω στο αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ελαστικό σε πολλά πράγματα.
Ασχολούμαι επισης και με ζωγραφική, λογοτεχνία ενώ λατρεύω τοι καλό φαί και την μπύρα (ειδικά όταν συνδιάζονται με ταξιδάκια). Πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με όσο το δυνατόν λιγότερη γκρίνια και χαίρομαι που εδω μέσα μπορούμε να τα λέμε ακόμη περισσότερο.
alastor
alastor
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 26
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

https://xrysi-stratia.forumgreek.com

Δημοσίευση  BLACK-WOLF Δευ Απρ 06, 2009 7:54 pm

Καλησπέρα και από εμένα. Με λένε Γιώργο και είμαι πιο έξυπνος και από τον Σάκη και από τον Gagako και από τον Στέφανο τον αρχηγό. Και φυσικά πιο όμορφος. Και οι τρεις τους είναι αδελφές και ψάχνουν αγόρια μέσω forum. Προσοχή σε όλα τα μέλη είναι αδίστακτοι. Συνήθως κυνηγούν αγοράκια από ηλικίας 13 έως 25. Αλλά στις μεγάλες τους πείνες ό.....τι κάτσει.
BLACK-WOLF
BLACK-WOLF

Δημοσίευση  alastor Δευ Απρ 06, 2009 8:21 pm

BLACK-WOLF έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Με λένε Γιώργο και είμαι πιο έξυπνος και από τον Σάκη και από τον Gagako και από τον Στέφανο τον αρχηγό. Και φυσικά πιο όμορφος. Και οι τρεις τους είναι αδελφές και ψάχνουν αγόρια μέσω forum. Προσοχή σε όλα τα μέλη είναι αδίστακτοι. Συνήθως κυνηγούν αγοράκια από ηλικίας 13 έως 25. Αλλά στις μεγάλες τους πείνες ό.....τι κάτσει.

Nα αλλάξεις το όνομα σου σε gay-wolf. Καταρχήν τι κόλλημα τρως με τους gay? Ομοφοβικέ...
alastor
alastor
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 26
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

https://xrysi-stratia.forumgreek.com

Δημοσίευση  steven-1016 Δευ Απρ 06, 2009 8:50 pm

Eimai o steven-1016 kai eimai ksaderfos tou alastor. Sinonomatos ki egw me ton arxigo, Stefanos, etwn 30. Egina i aitia na allaksei onoma o arxigos. Grafistas ki egw mazi me ta paidia. Eimai stin igesia tis akadimias gia tin wra. Oi pio palioi stin Gold me thymasaste kai me kserete.

Ki egw AEKara, asxoloumai me podosfairo kai... mageiriki...! Spesialite mou i mexicaniki kouzina kai o gavros se oles tis vrwsimes morfes... Stis 2 Maiou tha ftiaksw gavro skordato kai tha ferw sti douleia gia ton filo mou ton vlak-wolf pou einai gavros.

Paidia vlepw oti i simmaxia mas exei ginei ypodeigmatiki. Bravo se olous.
steven-1016
steven-1016

Δημοσίευση  Tsiakkos Δευ Απρ 06, 2009 9:41 pm

Με λένε Ρένο παιδιά, είμαι απο Κύπρο (Λεμεσό), σπουδάζω Αγγλία Biomedical Sciences και είμαι με την Ανόρθωση. Έχω την Αμμόχωστο και την Σαλαμίνα και προς το παρών το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι κρασί. Όποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη Very Happy .
Tsiakkos
Tsiakkos

Τόπος : Limassol

Δημοσίευση  halaros Πεμ Απρ 09, 2009 5:13 pm

me lene giwrgo eimai 22 etwn kai eimai foititis sto mathimatiko sto apth.megalwsa thes/niki an kai i katagwgi mou einai apo pelekano kozanis(father) kai araxwvitika patras(mother).eimai aektsis kai goustarw oti exei sxesi me athlitismo.paizw bala se 1omada (ton terastio "kapetan agra") kai maresei trela to skaki,ta xartia, i monopolu,to taboo kai fusika na vgainw exw kai na pigainw taxidia. thelw san trelos na zisw exwteriko (sebger eisai theos)

halaros

Τόπος : thes/niki

Δημοσίευση  atsam Σαβ Απρ 11, 2009 6:44 pm

Γεια σας

Είμαι ο Θανάσης, είμαι 33 χρονών, έχω γεννηθεί στην Μυτιλήνη και μεγαλώσει στο Πλωμάρι της Λέσβου (Μυτιλήνη =Λέσβος , Μυτιλήνη λέμε την πρωτεύουσα , το αναφέρω για να μην με ρωτήσετε τελικά από ποιο νησί είμαι ) έχω σπουδάσει στην Γυμναστική Ακαδημία και δούλεψα αρκετά χρόνια στην ερασιτεχνική ΑΕΚ σαν προπονητής ξιφασκίας (το λέω για τους ΑΕΚτζίδες), τώρα πια είμαι παντρεμένος και ζω στο Χαλανδρι , δουλέυω σαν bussiness apllication consultant γιατην Εφαρμογή SAP τα τελευταία 8 χρόνια. Ναι θα μου πείτε ποως έγινε αυτό απο γυμναστής σε software , είναι μεγάλη ιστορία θα σας την πω άλλη φορά.
Είμαι ο δίδυμος αδερφός του gitsam και ο μεγαλύτερος του Soulsin.
Ενδιαφέροντα ότι έχει να κάνει με υπολογιστές, ιντερνετ κτλ, φαγητό και ταξίδια.

atsam

Δημοσίευση  gitsam Σαβ Απρ 11, 2009 8:01 pm

geia sas

eimai o gitsam didimos adelfos tou atsam kai ligo megaliteros apo ton soulsin
eimai 33 xronon
eimai kai ego apofoitos gimnastikis akadhmias me eidikotita ksifaskias (ola ta adelfia eimaste)
kai an me deis den tha katalabeis pos exo teleiosei gymnastis Smile
douleyo sto Limeniko sti Mytilini
asxoloume me ypologistes, tileorasi, ksapla, mpires, ouza (apo to Plomari eimai) ktl ->ama to akousei o thanasis tha mou pei na bro kamia douleia Smile
den eimai pantremenos, alla osonoupo, den ypostirizo kamia omada
mou aresoun para poly ta taksidia
kai an thimitho tipota allo tha kano "edit"

gitsam

Δημοσίευση  ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ Πεμ Απρ 16, 2009 6:14 am

[i]Αφου εγραψαν οι ιδρυτες και οι ηγεσιες λιγα λογια για τους εαυτους τους ας γραψω και εγω:
Το ονομα μου ειναι Δημητρης ,ειμαι 41 και κατι ψιλα, και καταγομαι απο την Θεσσαλονικη( μην γραψει κανεις για ερωτικη πολη και μπουρδες)
ειμαι ΠΑΟΚ.Εργαζομαι στον τυπο,δεν εχω σπουδασει τιποτα και σιχαινομαι τα ΜΜΕ.
Αγαπημενη μου συνηθεια ειναι το καπνισμα και το μπεκρουλιασμα με φιλαρακια( αντροπαρεα)
Λατρευω τις γυναικες απο 18 και πανω ,σιχαινομαι να βγαινω φωτογραφιες γι αυτο και εχω ελαχιστες.
Υπηρετησα την θητεια μου στο ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ και ενω εβαλα βισμα για.... καλη μεταθεση μ εστειλαν σε ταγμα ανεπιθυμητων
Ειμαι φαλακρος,γεματος με χοντρη μυτη, ετσι με βλεπω αλλα υπαρχουν και αντιθετες αποψεις
affraid

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ στις Παρ Απρ 24, 2009 4:20 am, 1 φορά
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 12

Δημοσίευση  Leni Τετ Απρ 22, 2009 2:42 pm

Γεια σας, ειμαι η Ελενη (Leni),28, μένω στην Αθήνα και δουλεύω στον Πειραιά σε κατάστημα με παιδικά ρούχα και παπυτσία. Στο Ικαριαμ με "εβαλε" ο μπαμπας μου να παιξω για να τα λεμε που και που αλλα και παλι .... Επειδη ομως μου αρεσει το παιχνίδι ειπα να ξεκινισω και στον Eta Kόσμο και ετσι βρεθηκα στη συμαχια μας!!! Ηθελα να ξερετε πως το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτο το παιχνιδι ειναι να μην μου απαντατε στα κυκλικα!!!!!
Καλη συνεχεια να εχουμε!
Leni
Leni

Δημοσίευση  george125 Τετ Απρ 22, 2009 3:34 pm

Γεια σας με λενε Γιωργο και ειμαι 14 χρονων, ζω στον Βολο και απο οτι καταλαβαινετε πηγαινω σχολειο εκει.Ενας φιλος μου, μου εδειξε το game και απο τοτε δεν λεω να βγω απο τον υπολογιστη. Οσο για τα ενδιαφεροντα μου δεν εχω και παρα πολλα, παιζω μπασκετ στον Ολυμπιακο Βολου [ ειμαι επαγγελματιας οχι αστεια] και επισης στον ελευθερο μου χρονο μου αρεσει να βλεπω ποδοσφαιρο στον NOVA που εχει ξενα πρωταθληματα γιατι το ελληνικο ειναι .........

george125

Δημοσίευση  fatsa Σαβ Απρ 25, 2009 10:52 am

geia sas!!!! eimai h FATSA (marian8h)
elpizw na grafw sto swsto meros......xaxaxaxa
mexri shmera metraw 41 noemvrhdes k kalokairia mazi!!!ergazomai se periodiko diakosmhs spitiou k asxoloumai me ta mme edw k kati xronia!!!latreuw ta taxidia!!! ta xidia!!!! tis alhteies!!! kanw ashni8ista opws lene oi kakoi pragmata gia 8ylyko alla emena mou aresei etsi o eautos mou!!!! eimai olympiakara!!!! k latreuw tis mhxanes!!!!!exw 2 gious enan 22 k enan 17 etwn kouklous k pswnares!!!
fatsa
fatsa

Τόπος : athina

as kanw tin arxi Empty ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση  ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ Τρι Μάης 05, 2009 2:13 am

Λεγεται απ ολους οτι ο πλουτος και η εξουσια αλλαζουν τον ανθρωπο.Δεν το πιστεψα ποτε μου μεχρι τωρα αλλα ουτε
και μπορει να με πεισει κανεις γι αυτο.Οι περισσοτεροι περιμενουν να τους πεσει το λαχειο για να φτιαξουν τη ζωη τους
σ εμενα η τυχη χαρισε εναν αλλο λογαριασμο παιχτη.Αυτο μου εδωσε την δυνατοτητα να αλλαξω λιγο τη ζωη μου.
Η φωτογραφια ειναι 3 ημερων και τραβηχτηκε χωρις να το ξερω στη δεξιωση της υπερσυμμαχιας ΠΡΑΞΙΣ
προς τιμην των νεων συμμαχιων
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 12

Δημοσίευση  Periergos Τρι Μάης 12, 2009 4:12 am

Γειά σας κι από μένα είμαι ο Περίεργος
Με λένε Πάνο και είμαι 41 Φεβρουαρίων (κανονικούς και όχι δίσεκτους έτσι?)
μένω Παλλήνη πολλά χρόνια και η καταγωγή μου είναι από Άργος, στο παιχνίδι είμαι καινούριος (ξεκίνησα κάπου τέλη Φεβρουαρίου στον Ζετα) με έχωσε ο Καμένος που είναι και πολύ καλό φιλαράκι... αυτά τα ολίγα προς το παρών τα άλλα σιγά σιγά Cool

Periergos

Δημοσίευση  Kamenos Τρι Μάης 12, 2009 5:23 pm

Kalimera
eimai o kamenos ilikia 24, meno pallini kai eimai foititis. Sleep

Kamenos

as kanw tin arxi Empty As gnwristoume

Δημοσίευση  Andreanos Πεμ Ιουν 04, 2009 5:15 am

Kalhspera, Andreas to onoma mou, 32 xronwn apo athina.
Ergazomai ston xwro ths ugeias, san fusiko8erapeuths.
axreiastos na sas eimai...Smile

Andreanos

as kanw tin arxi Empty pavlina

Δημοσίευση  pavlina-93 Παρ Αυγ 28, 2009 8:44 pm

geia sas eimai h Pavlina eimai 21 etwn kai doulevw stin idia etairia me alastor, gagako, mrfrench, blackwolf k.a. alla eimai se allon orofo kai allo posto. Eimai se grammateiaki thesi sto Pop+Rock kai parallila spoudazw se sxoli dimosiografias. Episis trelenomai gia karaoke kai pou kserete... mporei na me deite se kanena reality na tragoudaw! Very Happy
To ikariam mou to kolisan ta paidia. Exw kai mia aderfoula tin katerina pou prospathw na tin kolisw na mpei kai auti mazi mas.

Auta gia tin wra... Very Happy
pavlina-93
pavlina-93

Δημοσίευση  apollolo Κυρ Νοε 15, 2009 7:05 am

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ TON APOLLOLO,ONOMAZOMAI ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ.ΔΟΥΛΕΥΥΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ.ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 2.5 ΕΤΩΝ
ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΦΟ ΜΟΥ.ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.ΑΝ ΡΩΤΑΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ PC.

apollolo

as kanw tin arxi Empty Μr Spok

Δημοσίευση  Mr Spok Τρι Μαρ 02, 2010 6:18 am

Γειά σας. Με λένε Στέλιο είμαι 30 ετών και μένω στην Αθήνα. Είμαι γνωστός ως Mr Spok και συχνά χαιρετάω σαν nerd/treki «live long and prosper» όπως ο αγαπημένος μου ήρωας από την γνωστή σειρά.
Πιστεύω πάνω από όλα στην λογική σκέψη. Μακάρι να την είχα...
Παρακολουθώ ποδόσφαιρο (ΠΑΟ) και έχω σαν χόμπι την κηροπλαστική τώρα τελευταία, αλλά και ότι έχει σχέση με μουσική. Δουλεύω σαν ηχολήπτης σε ραδιόφωνο βλέπετε ενώ έχω και μια κιθάρα και γρατζουνάω μερικές φορές για τους φίλους μου.
Mr Spok
Mr Spok

Δημοσίευση  vasia96 Σαβ Απρ 17, 2010 1:23 am

hi....me lene vasiliki i aliws vasia...menw a8ina kai ime 13 xrwnwn kai paw deytera gimnasiou....sto trimino ebgala 19. xompi mou ine to mpeizmpol to bolei to mpasket kai to kolimpi. ma resei na serfarw sto pc.mou aresoun oi sxetika megaloi antres apo 15 kai anw.

vasia96

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης